Holger Rune videre i US Open uden kamp

01/09/2022 09:30

|

Nicolai Busekist

Foto: Mike Stobe/Getty Images

Mest læste i dag

Holger Rune er gået videre til tredje runde af US Open - endda helt uden at spille sin kamp i anden runde af grand slam-turneringen.

Det danske talent er klar til tredje runde af US Open, der bliver spillet i New York. Hans plads i tredje runde er dog blevet sikret, uden at han har været i kamp for den.

I anden runde af US Open skulle han nemlig have spillet mod amerikanske John Isner, men det kommer han ikke til. Han har nemlig trukket sig som følge af en skade, skriver US Open på Twitter.

"John Isner har trukket sig ud af US Open på grund af en skade i håndleddet. Holger Rune avancerer til tredje runde uden kamp," lyder det fra US Open på det sociale medie.

Det betyder dog ikke, at Holger Rune ikke får spillet tennis. Onsdag var han nemlig på banen i en herredouble med Alexander Bublik. Her sikrede de sig en sejr i tre sæt over deres modstandere fra USA.

Nu er den blot 19-årige Holger Rune klar til tredje runde af US Open, men han ved endnu ikke, hvem han skal i aktion mod.

Han ved dog, at han skal møde enten syvendeseedede Cameron Norrie fra Storbritannien eller portugiseren Joao Sousa, der er nr. 59 i verden. De to spiller mod hinanden torsdag aften dansk tid.