Holger Runes træner er ærlig: Mange ting skal udvikles

22/03/2024 17:03

|

Nicolai Busekist

Foto: sbonsi / Shutterstock.com
Holger Rune har igen fået selskab af Patrick Mouratoglou som træner, og han mener, at der er plads til forbedringer hos den danske stjerne.

Mest læste i dag

Selvom du ligger nummer otte på verdensranglisten, så er du ikke færdig med at udvikle dig. Sådan lyder det fra franske Patrick Mouratoglou, som Holger Rune igen har indgået en aftale med.

De har tidligere arbejdet sammen, hvilket var en god succes for den unge dansker. Efterfølgende har han forsøgt sig med andre konstellationer, men intet af det har fungeret optimalt.

Tidligere på året blev det afsløret, at Rune-lejren havde besluttet at stoppe samarbejdet med både Boris Becker og Severin Lüthi. Kort tid efter meddelte man, at Mouratoglou var tilbage på holdet.

Han var med Rune i Indian Wells, hvor han spillede sig frem til kvartfinalen. Her blev han slået i to sæt af Daniil Medvedev, og i kølvandet på dette nederlag har Mouratoglou udtalt, at der stadig er plads til forbedring hos den 20-årige dansker.

"Der er mange ting, der skal udvikles. Men jeg kan ikke sige alt. Selv for topspillerne har de stadig marginaler, der skal forbedres," siger han ifølge TennisMajors.

"Jeg ved, det lyder mærkeligt. Men Serena ønskede at forbedre sig hele tiden. Hun så videoer på YouTube og kom hen til mig og sagde: 'Jeg har set denne spiller. Han kan gøre det. Jeg vil gøre det bedre'. Så det er et mindset."

"Men meget små detaljer kan gøre store forskelle på det her niveau. Så detaljerne er de vigtigste ting at se på og arbejde videre med. Og ja, Holger kan godt lide at træne. Han vil hele tiden forbedre sig. Jeg behøver ikke trække ham væk, for jeg kan også godt lide at bruge tid på banen."