Midt i vigtig kamp: Clara Tauson fik uventet besøg på banen

Af: Nicolai Busekist

|

27/05/2023 18:14

Mest læste i dag

Den danske tennisstjerne Clara Tauson fik uventet besøg på banen, da hun spillede en vigtig kamp mod svenske Mirjam Björklund.

Kampen mellem Clara Tauson og Mirjam Björklund var ikke blot for sjov. Der var store penge og vigtige ranglistepoint på spil, da de to tennisstjerne tørnede sammen i den afgørende kvalifikationsrunde til French Open.

Derfor var det heller ikke alle, der så positivt på, at de pludselig fik uventet besøg på banen. Det skriver Ekstra Bladet.

Det skete tilmed midt en nerveprirrende afslutning på første sæt. Da Mirjam Björklund skulle til at serve, fløj en due pludselig ind over banen.

Tilsyneladende kunne den godt lide området, for kort tid efter vendte den retur. Denne gang var det midt i en duel, hvilket medførte, at dommerne besluttede at lade pointet blive spillet om.

Det var svenske Mirjam Björklund dog ikke tilfreds med, hvorfor hun brokkede sig over det. Det nyttede intet, og derfor blev de tvunget til at spille pointet om.

Da hun blev spurgt til det efter kampen, havde danske Clara Tauson svært ved ikke at grine over episoden.

"Det har jeg ikke prøvet før. Det var til min fordel en gang og til hendes fordel en eller to gange. Så hvad skal jeg gøre? Det kan jeg ikke gøre noget ved," sagde hun ifølge Ekstra Bladet.

"Det er jo en megalatterlig situation på et rigtig vigtigt tidspunkt. Jeg må bare tage det som det kommer. Jeg vandt heldigvis partiet."