Nick Kyrgios deler trist nyhed

09/12/2023 13:00

|

Nicolai Busekist

Foto: AELTC/Florian Eisele/Getty Images
Den kendte tennisstjerne Nick Kyrgios har delt en trist nyhed.

Mest læste i dag

Der har været spekuleret rigtig meget i, hvornår Nick Kyrgios vil vende retur til tennisbanen. Han har længe siddet ude med forskellige skader, og han kommer ikke til at vende tilbage i nærmeste fremtid.

Det står klart, da den 28-årige tennisstjerne ikke vil være i stand til at spille Australian Open. Dermed kommer han ikke til at konkurrere i årets første Grand Slam-turnering, som endda spilles i hans hjemland.

Lørdag har han meldt ud, at han ikke er kommet sig over sin skade, og derfor ikke kan spille. Blandt andet blev han opereret i knæet i starten af året, hvorefter han rev et ledbånd over i håndleddet. Dette medførte, at han måtte trække sig fra Wimbledon.

I november blev Kyrgios i et interview spurgt, om han ville være klar til at spille ved Australian Open. Selvom han ikke helt afviste det, så sagde han dog, at meget skulle gå op i en højere enhed. Og nu har det vist sig, at han ikke har haft heldet med sig.

"Det er en meget skuffende tid for mig, men jeg kommer ikke til at være i stand til at konkurrere ved Australian Open i 2024," skriver Kyrgios ifølge Ritzau på abonnementsplatformen OnlyFans, som han blev en del af i sidste uge.

"Det knuser selvfølgelig mit hjerte. Jeg har haft så mange fantastiske minder der, og jeg vil bare rigtig gerne tilbage til at spille mit bedste spil og gøre det godt, og jeg har brug for lidt mere tid."

Han skriver dog, at han kommer til at være til stede ved Australian Open. Ganske vist kommer han ikke selv til at spille, men han indtager i stedet rollen som ekspert og kommentator.