Nick Kyrgios får udsat retssag

Af: Nicolai Busekist

|

04/10/2022 09:54

Mest læste i dag

Tennisstjernen Nick Kyrgios har tirsdag ved en domstol i Canberra fået udsat sin retssag. Årsagen er hans helbred.

Nick Kyrgios' advokater arbejder på at få en sigtelse for overfald afvist. Dette forsøger de at gøre med hans mentale helbred som argument.

Sådan lyder det fra det australske medie ABC.

Ganske vist er det ikke lykkedes at få sagen afvist, men indtil videre er den dog blevet udsat. Grunden til, at den er blevet udsat er, at der skal laves en vurdering af Nick Kyrgios' mentale helbred.

Tirsdag kom det frem ved et retsmøde i Canberra, at en sådan vurdering skal laves, inden sagen kan fortsætte. Nick Kyrgios var ikke selv til stede, da han deltager i Japan Open i Tokyo i disse dage.

En af hans advokater har søgt om at få sagen udsat, så der kan blive sat tid af tid til at få lavet en vurdering af hans mentale helbred, inden sagen får lov til at rulle videre.

Hans advokat, Michael Kukulies-Smith, udtalte i retten, at det er alment kendt, at hans klient har mentale helbredsproblemer. Med afsæt i dette, gik domstolen med til at lade sagen blive udsat.

Derfor kommer det til at vare et stykke tid, før sagen igen bliver genoptaget. Ifølge Ritzau forventes det, at sagen vil blive behandlet igen den 3. februar næste år.

Den australske stjerne blev tidligere på anklaget for at stå bag et overfald. Flere medier har skrevet, at sagen angiveligt omhandler en hændelse, der skulle involvere Kyrgios' tidligere kæreste Chiara Passari.

Advokaten forklarede også i retten, at Nick Kyrgios har planer om at møde op i retten i februar, selvom der ikke er et krav om, at han selv er til stede.