Novak Djokovic havnet i massiv modvind: "For dårligt når det kommer fra sådan en stor mester"

19/09/2023 12:00

|

Emil Martesen

Han lægger ikke fingre imellem, men ...

Mest læste i dag

I en verden af sport, hvor hvert øjeblik tæller, er det ikke kun præstationerne på banen, der fanger opmærksomheden, men også de små gestus og fejringer, der følger sejrene.

Og denne historie er ingen undtagelse.

For i kølvandet på en nylig kamp i US Open, hvor Novak Djokovic triumferede over den unge amerikanske stjerne Ben Shelton, har sejren efterfølgende virak i medierne.

Under turneringen havde Ben Shelton gjort sig bemærket med en unik fejring, hvor han simulerede en telefonsamtale, en gestus som Novak Djokovic valgte at efterligne efter sin sejr over amerikaneren.

Og dette har ført til en spændende diskussion om intentionen bag denne handling.

Mens Bryan Shelton, Ben Sheltons far og træner, opfatter gestus som en hån, mener den unge tennisstjerne noget helt andet:

"Hvis man vinder en kamp, fortjener man at fejre det, som man har lyst til. Jeg er vokset op med, at efterligning er den største kompliment, man kan få", udtalte Ben Shelton på et pressemøde efter kampen.

På den anden side, mener Bryan Shelton, at den serbiske tennistjernes handling var en direkte hån mod hans søn:

"Han ville håne Ben til sidst. Det var ikke noget, han bare gjorde for at kopiere Ben. Det var for at håne ham. Og det er for dårligt, når det kommer fra sådan en stor mester", lød det fra den ældre Bryan Shelton.