Novak Djokovic med flot hyldest til Holger Rune

Af: Nicolai Busekist

|

27/05/2023 18:07

Mest læste i dag

Serbiske Novak Djokovic er ikke i tvivl om, at danske Holger Rune kommer til at være en del af toppen af dn nye tennisgeneration.

På det seneste har danske Holger Rune gjort sig bemærket i en sådan grad, at hans navn er blevet bragt op i flere sammenhænge. Ikke nok med det, så er hans navn nu også på tale, når de største tennisstjerner afholder pressemøder.

Det var også tilfældet, da Novak Djokovic lørdag mødte pressen forud for Grand Slam-turneringen French Open. Den store turnering tager officielt sin begyndelse søndag.

Her gjorde han det klart, at han ikke blot ser Rune som en potentiel kandidat til at gå hele vejen i Paris.

Derudover mener han også, at den 20-årige dansker er en af de største stjerner i den nye generation af spillere. I denne forbindelse pegede han også på spanske Carlos Alcaraz og italienske Jannik Sinner.

"Rune fortjener at blive nævnt som en af de førende i den kommende generation og en af de bedste spillere i verden, fordi hans kvaliteter og resultater, der bliver bedre og bedre, er et vidnesbyrd på, hvor god han er," sagde han ifølge Ritzau.

"Jeg har tabt to gange til ham og har også tabt til Alcaraz. De imponerede mig begge med måden, de spillede på, hvordan de bevægede sig på banen og den måde, de håndterede pres på.