Novak Djokovic med stor hyldest til Holger Rune

21/11/2023 13:20

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Holger Rune er blevet hyldet af Novak Djokovic på en helt særlig vis, efter serberen sejrede ved ATP Finals.

Mest læste i dag

Novak Djokovic har før gjort det klart, at han har et godt øje til Holger Rune. De har spillet mod hinanden ved flere lejligheder, og her har den unge dansker fået stor ros af legenden.

Netop dette har han fået igen, men han er ikke ene om det. Tværtimod er der også faldet ros af til både Jannik Sinner og Carlos Alcaraz, som også deltog i ATP Finals.

Den serbiske stjerne vandt den famøse turnering for syvende gang i sin karriere. Derfor kan han nu bryste sig af at være den spiller, der har vundet turneringen flest gange.

I finalen stod han overfor Sinner, som faktisk slog ham i gruppespillet. I finalen var det dog en anden sag, da serberen havde det klart bedste greb om kampen. Efterfølgende har han ros både Sinner, Alcaraz og Rune.

Han slog nemlig fast, at det er de tre førnævnte spillere, der kommer til at være de nye 'Big 3' i tennis. Dermed mener han, at det bliver Rune, Sinner og Alcaraz, der kommer til at tage over efter ham, Roger Federer og Rafael Nadal.

"Carlos, Jannik og Holger er 'The Big 3'. De næste 'Big 3', hvis du vil kalde dem det. De kommer til at bære denne sport videre. Jeg vil hænge på, så længe jeg har lyst til at hænge på, og så længe jeg er i stand til at vinde mod dem på den store scene," sagde han ifølge TennisUpToDate.

"Jeg vil stadig fortsætte, for hvorfor stoppe, hvis du stadig vinder de største titler. Når de begynder at sparke min røv, så vil jeg sandsynligvis overveje at tage en lille pause eller måske en permanent pause fra professionel tennis."