Har været tvivl om Boris Becker: Nu bekræfter Rune-lejren

Af: Nicolai Busekist

|

17/11/2023 13:53

Der har på det seneste været tvivl om Boris Becker, men nu bekræfter Rune-lejren.

Mest læste i dag

Boris Becker blev i oktober hentet ind som træner for Holger Rune. I denne forbindelse sagde han farvel til Lars Christensen, som har været ved hans side i mange år.

Dengang meddelte Rune-lejren, at de havde indgået en aftale med den tyske legende, som løber til udgangen af dette år.

På det seneste har der naturligvis været tvivl om, hvorvidt Becker ville stoppe efter ATP Finals i Torino. Her blev Rune slået ud af Jannik Sinner torsdag aften.

Dagen efter har Rune-lejren nu meldt ud, at de har indgået en ny aftale med Becker. Det betyder, at han også kommer til at være træner for den 20-årige dansker i næste sæson.

Det fortæller danskerens mor og manager, Aneke Rune, til B.T.

"Vi glæder os til at fortsætte det gode arbejde i preseason og 2024 med vores team, som vi også slutter året med," siger hun.

Hun fortæller også, at de er i fuld gang med at lægge andre planer. Selvom Rune i forvejen har et stort hold, vil de gerne udvide det yderligere. Derfor er der en forventning om, at der kommer flere personer til næste år.

"Vi kommer formentlig også til at udvide teamet lidt også. Det drejer sig om en behandler og en træner mere, der skal være med, når Boris ikke er der. Det er i hvert fald tanken," siger hun.

Samarbejdet mellem Becker og Rune har fungeret rigtig godt. Efter han kom til, har Rune genfundet sin form, hvilket i sidste ende også gav ham en plads ved sæsonfinalerne i Torino. Desværre formåede han dog ikke at gå videre fra gruppespillet.