Holger Rune efter nederlag: Ærgrer sig over én ting

Af: Nicolai Busekist

|

17/11/2023 08:00

Holger Rune blev sent torsdag aften slået ud af ATP Finals af Jannik Sinner. Efter kampen var han især ærgerlig over én ting.

Mest læste i dag

Holger Rune får ikke mulighed for at spille semifinalen i ATP Finals. Det stod klart, da han fredag aften tabte til Jannik Sinner i sin tredje og sidste gruppespilskamp.

Den danske stjerne var tæt på at skaffe sig en billet til semifinalen, men han fik ikke slået til, da det for alvor talte.

Rune fik en skidt start på kampen, da han kom bagud 4-0 i første sæt. Dermed stod det ganske tidligt klart, at han ville få svært ved at vinde det første sæt. Han kom tilbage i andet sæt, og havde også chancen for at vinde tredje sæt, men udnyttede den ikke.

I sidste ende blev det til en sejr til Sinner med cifrene 2-6, 7-5, 4-6. Rune er dog især ærgerlig over én ting, som kunne have ændret udfaldet af kampen.

I tredje sæt var han nemlig foran med 4-3, da han spillede sig til en breakmulighed. Havde han formået at breake Sinner, ville det have givet ham muligheden for at serve kampen hjem. Et sløjt baghåndsslag fik dog slukket for denne drøm, og i stedet fik Sinner vendt kampen på hovedet.

"­Jeg havde min chance, men jeg formåede ikke at tage den. Jeg havde en breakbold ved 4-3 i tredje sæt på en andenserv med fordel til mig selv. Hvis jeg havde fået det break, så havde jeg med stor sandsynlighed kunnet serve kampen hjem," sagde han til TV 2 Sport efter kampen.

"Men igen, han formåede at holde ved og lavede nogle gode server bagefter og kørte så videre på momentum."

Nu får den 20-årige dansker mulighed for at restituere lidt, inden han skal begynde at forberede sig på den kommende sæson.