Kasper Hjulmand fremsætter kritik: 'Det er da irriterende'

15/11/2023 10:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Stu Forster/Getty Images
Fredag spiller Danmark mod Slovenien i en vigtig EM-kvalifikationskamp, og forud for denne kamp har Kasper Hjulmand nu fremsat kritik.

Mest læste i dag

Danmark har mulighed for at kvalificere sig til EM fredag aften. Med en sejr over Slovenien er de nemlig sikret en billet til EM i Tyskland næste år.

Derfor er det også en vigtig kamp, som det danske mandskab gerne skal vinde. Kampen er dog ikke blevet lettere af, at Hjulmand og co. er blevet ramt af adskillige skader, herunder Rasmus Højlund og Christian Eriksen.

Et emne, der har været bragt på banen flere gange i løbet af denne EM-kvalifikation, er tilstanden i Parken. Dette er igen tilfældet, da den danske landstræner er kommet med kritik af banen forud for kampen mod Slovenien.

"Det er da irriterende," siger han om banen i Parken ifølge B.T.

Selvom han ikke er tilfreds med banens tilstand, vil han ikke bruge det som undskyldning. Han tøver dog ikke med at påpege, at det kan få indflydelse på, hvordan de kan spille fodbold fredag aften.

"Vi kommer aldrig nogensinde til at bruge banen som en undskyldning for vores præstationer. Men det har helt sikkert noget at gøre med, hvordan man skaber chancer, hvad vi kan forvente, og hvad for en type fodbold vi kan forvente at spille på den type underlag," lyder det.

Med en sejr mod Slovenien fredag aften, er Danmark sikret en plads ved EM-slutrunden, som bliver spillet i Tyskland næste år. Mandag i næste uge spiller det danske mandskab mod Nordirland i den sidste kvalifikationskamp.

I sidste opgør mellem Danmark og Slovenien havde Hjulmand og co. ikke succes med at forlade banen med en sejr. Derimod måtte de nøjes med 1-1. Dette skal de derfor håbe på at kunne forbedre, når de tørner sammen i et udsolgt Parken.