Holger Rune efter tæt kamp mod Djokovic: Jeg må se fremad

13/11/2023 11:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images
Holger Rune var søndag aften i aktion mod Novak Djokovic. Her fik han også sin debut ved sæsonfinalerne i Torino, hvilket desværre blev til et nederlag.

Mest læste i dag

Den unge dansker havde sandsynligvis håbet på at vinde sin debut ved sæsonfinalerne i Torino. Desværre skulle det ikke gå sådan. Derimod endte det med et nederlag til Djokovic i tre sæt.

Selvom han ikke vandt, forsøger Rune at være positiv. Det var en tæt kamp, som han selv beskriver som 'endnu en god kamp' mod den serbiske stjerne.

Rune kom rigtig godt fra start i både første og andet sæt. I begge tilfælde var det ham, der fik brudt først, men desværre blev han brudt tilbage i det efterfølgende parti.

Det første sæt endte med en sejr til Djokovic, mens det andet sæt endte ud til Runes fordel. Tredje sæt fik Djokovic overtaget på kampen, hvorfor han vandt med cifrene 7-6, 6-7, 6-3.

"Det var en god kamp. Jeg synes, at vi begge startede godt med vores serv. Det lykkedes mig at bryde ham tidligt. Han brød mig tilbage. Det var ret lige i første sæt," siger Rune i et interview efter kampen ifølge Ritzau.

Han bliver også spurgt, om han bliver motiveret af at spille mod Djokovic. Her forklarer han, at de altid har spillet gode kampe mod hinanden, og at han 'desværre ikke kunne gøre det i dag'.

"Jeg må se fremad og tage de ting fra kampen, jeg var glad for, og de ting, jeg ikke var glad for, og så gå tilbage til træningen i morgen og forsøge at gøre det bedre," siger den 20-årige dansker også.

Sæsonfinalerne i Torino bliver afviklet med gruppespil. Det betyder, at Rune endnu ikke er ude af turneringen. Derimod skal han fortsat møde både Jannik Sinner og Stefanos Tsitsipas. Derfor kan han stadig nå at sikre sig en plads i semifinalen.