To storklubber jagter Chelsea-stjerne: Kan koste op mod 890 millioner kroner

Af: Nicolai Busekist

|

13/11/2023 08:00

Flere klubber viser interesse for Chelsea-stjernen, men særligt to storklubber siges at være ivrige efter at hente ham.

Mest læste i dag

Både Manchester City og Real Madrid er blandt de klubber, der har et godt øje til Chelsea-forsvarer Reece James. Begge klubber skulle være åbne for at afgive et bud på den 23-årige forsvarer til sommer.

Ifølge mediet CaughtOffside er både Madrid og City meget opsatte på at hente ham næste år. Pep Guardiola skulle endda have ham som en topprioritet, da han ønsker at hente ham som afløser for den aldrende Kyle Walker.

James har været en del af Chelsea-truppen i flere år, og har været en meget vigtig spiller for London-klubben. Derfor kan det også blive vanskeligt for andre klubber at få fingrene i ham til sommer.

Der er forlydender om, at Chelsea ganske vist er åbne for et salg, men det bliver ikke billigt. Derimod kan prisen lyde på helt op til 104 millioner pund, hvilket svarer til godt og vel 890 millioner kroner.

Selvom både City og Madrid er meget velhavende klubber, er det sandsynligvis mere, end hvad de vil betale. Det ændrer dog ikke på det faktum, at begge klubber skulle være klar til at afgive et bud næste år.

James har været en meget vigtig spiller for Chelsea, men han har også haft en del problemer med skader. Derfor er der næppe en klub, der vil betale mere end 100 millioner pund for ham. Ifølge Transfermarkt har han en markedsværdi på 48 millioner pund, hvilket svarer til godt og vel 410 millioner kroner.

Det kan ikke udelukkes, at klubber som City og Madrid vil forsøge sig med lavere bud. Hvis Chelsea har planer om at foretage andre indkøb til sommer, er de også nødt til at sælge ud. Et fornuftigt bud på James, kan derfor vise sig at være af interesse alligevel.