Holger Rune melder ud: Sådan vil jeg slå Novak Djokovic

12/11/2023 09:20

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Søndag aften skal Holger Rune og Novak Djokovic spille mod hinanden. Det bliver en svær kamp for danskeren, men han ved, hvad der skal til.

Mest læste i dag

For omtrent en uge siden stod Holger Rune og Novak Djokovic overfor hinanden i kvartfinalen i Paris Masters. Det var en tæt kamp, der desværre endte med et nederlag til den unge dansker.

I alt har de to stjerner spillet mod hinanden fire gange før, og har hver vundet to af dem. 

Søndag aften vil en af dem dog have overtaget på den anden. Her tørner de igen sammen, og Rune ved, at det bliver en svær kamp.

På et pressemøde i Torino har han udtalt sig om sidste års finale i Paris Masters, hvor han besejrede Djokovic og vandt sin første Masters 1000-titel.

Han har dog ikke ønsket at sige, hvad der gjorde, at han vandt sidste år. Det skyldes naturligvis, at han kommer til at stå overfor ham igen søndag aften. 

Til gengæld ville han gerne afsløre, at han har en klar plan for den kommende kamp mod Djokovic. Han har nemlig planer om at blive ved med at kæmpe, indtil den sidste bold er spillet.

"Kodeordet bliver at blive ved med at kæmpe helt til slutningen. Det er aldrig forbi før det sidste point. Da jeg slog ham i Paris sidste år, tog jeg mine chancer, når det gjaldt," sagde han ifølge Ekstra Bladet, og fortsatte:

"Det er til dato den største sejr i min karriere, og det giver mig stadig kuldegysninger."

Rune og Djokovic skal spille søndagens anden singlekamp. Det forventes ikke, at kampen starter før kl. 21.00. Afhængigt af de andre kampe, kan den blive rykket til et senere tidspunkt.