Rasmus Højlunds angrebspartner får kritik af Erik ten Hag

11/11/2023 09:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images
Manchester United var onsdag aften gæster i Parken, hvor de endte med at tabe 4-3 til FC København.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at Manchester United ikke har gang i en god sæson. Tværtimod har de haft en af de dårligste sæsonstarter i mange år.

Erik ten Hag er derfor under pres, og på de sociale medier presser fans på for, at han skal fyres.

Han er dog ikke den eneste, der har fået kritik på det seneste. Det samme er tilfældet for Marcus Rashford, som kun har scoret én gang i denne sæson. Og nu får han også kritik af Ten Hag.

I sidste sæson var han en vital spiller for United, da han scorede 30 mål. Det havde indflydelse på, at han sikrede sig en ny femårig aftale til 300.000 pund om ugen.

Den engelske stjerne blev udvist i kampen mellem United og FCK, men forventes at starte mod Luton i lørdagens kamp. Ten Hag har nemlig stadig stor tiltro til Rashford, selvom han også er kritisk overfor den 26-årige kantspiller.

"Jeg tror ikke, at han er glad. Vi er ikke glade. Han har høje forventninger til sig selv, og i øjeblikket er han ikke i sin bedste form," sagde Ten Hag ifølge Mirror.

"Men jeg ved, at han vil være tilbage, og når holdet spiller bedre, vil han spille bedre og score mål. Jeg er sikker på det. Han vil forbedre sig og score mål i denne sæson. Han er fuldstændig klar over alt, så han vil komme tilbage på rette spor."

"Det kan ske meget hurtigt. Nogle gange har man kun brug for én kamp, og jeg er sikker på, at vi når dertil."

United har tabt fem af deres sidste otte kampe på hjemmebane i denne sæson. Dette har fået Ten Hag til at erkende behovet for at vinde i morgen, da det kan lette det voksende pres på ham efter ni nederlag i 17 kampe.