Manchester United vil skille sig af med disse tre offensive spillere i januar

Af: Nicolai Busekist

|

10/11/2023 17:00

Manchester United er klar til at skille sig af med tre offensive spillere i januars transfervindue.

Mest læste i dag

Sir Jim Ratcliffe arbejder fortsat på at overtage 25% af aktierne i Manchester United. Når købet er gennemført, vil han som det første kræve svar på, hvordan klubben har brugt 1,4 milliarder pund på spillere siden Sir Alex Fergusons.

United-træner Erik ten Hag har været drivkraft bag flere indkøb, som ikke har været en succes. Hans dyreste indkøb og største flop har været Antony, som ifølge The Sun står til at få sparket i januar.

Det var primært Ten Hag, der var opstemt på idéen om at betale 85 millioner pund for den brasilianske kantspiller. Men han har slet ikke levet op til forventninger i engelsk fodbold.

Den tidligere Ajax-stjerne er blevet kædet sammen med et skifte til Brasilien, men Flamengos vicepræsident har afvist rygtet om, at de skulle være interesserede i at leje ham.

Jadon Sancho er også fortsat i eksil, fordi han ikke vil undskylde til Ten Hag for en udtalelse på de sociale medier.

Den hollandske træner var utilfreds med Sanchos attitude under træning, hvorfor han har undladt at udtage ham. Og nu er United klar til at sælge ham, hvor en retur til Dortmund kan komme på tale.

Hertil bliver Anthony Martial også anset som værende i overskud, da han befinder sig under Rasmus Højlund i hierarkiet. Derfor skulle den engelske klub også være åbne for at sælge eller udleje ham i januar.

Den unge dansker spillede en god kamp mod FCK, hvor han bidrog med to mål. Det var dog ikke nok til at sikre dem sejren, da de endte med at tabe 4-3 til den danske hovedstadsklub.