Erik ten Hag hylder 'fantastisk' Rasmus Højlund

Af: Nicolai Busekist

|

08/11/2023 16:01

Selvom Rasmus Højlund ikke har fået en drømmestart i Manchester United, har han alligevel fået ros af træner Erik ten Hag.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at Rasmus Højlunds start i Manchester United har været en anelse undervældende. En del af skylden kan dog placeres hos hans holdkammerater, som ikke leverer nok, han kan arbejde med.

Men det ændrer ikke på, at han har fået mulighed for at udleve sin store drøm. Den 20-årige angriber har været stor fan af De Røde Djævle siden barnsben, hvorfor det er en drøm at få lov til at spille for klubben.

Indtil videre er det desværre ikke blevet til en scoring i de otte kampe, han har spillet i Premier League. Til gengæld kan han glæde sig over at have bidraget med tre mål i Champions League, siden skiftet til den engelske klub.

Onsdag aften skal han igen i aktion, når han tørner sammen med flere af sine gamle holdkammerater fra FC København. Manchester United skal nemlig besøge FCK i Parken i en kamp, der er meget vigtig for begge hold.

Forud for denne kamp har Højlund fået rosende ord med på vejen fra Erik ten Hag, der er træner i Manchester United. Han slog fast, at han synes, at den danske stjerne har fået en god start i klubben.

"Han er blevet integreret godt, og han har allerede scoret tre mål i Champions League. Rasmus har haft en rigtig god start, og han har leveret rigtig gode præstationer," sagde han ifølge B.T., og fortsatte:

"Rasmus er fantastisk at arbejde med, for han vil forbedre sig hver eneste dag."