Christian Eriksen om Rasmus Højlund: Vil gerne forbedre sig

Af: Nicolai Busekist

|

08/11/2023 09:00

Christian Eriksen har gjort det klart, at Rasmus Højlund har et ønske om at forbedre sig.

Mest læste i dag

Manchester United har ikke fået en god start på denne sæson. De har særligt haft det svært i Premier League, hvor de ligger på en 8.-plads med 18 point efter 11 kampe.

Der er flere aspekter af deres spil, der ikke har fungeret for dem, men især den offensive del halter. Det har Rasmus Højlund fået at føle, da han ikke får meget at arbejde med i angrebet.

Efter hans skifte til United er det blevet til kun tre mål i 13 kampe, som alle er blevet scoret i Champions League. Selvom han har spillet otte kampe i Premier League, har han fortsat ikke formået at sende bolden i nettet for den engelske klub.

Hans holdkammerat, Christian Eriksen, er dog positivt indstillet. Han er overbevist om, at Højlund nok skal få sit store gennembrud på Old Trafford i den nærmeste fremtid.

Det siger han på tirsdagens pressemøde i Parken, hvor holdet United aften gæster FC København.

"Rasmus er en rar fyr. Han arbejder meget hårdt. Han vil gerne forbedre sig og gør det godt," siger Eriksen ifølge Ritzau.

"Jo flere kampe han spiller, jo bedre lærer alle på holdet ham at kende. Så jeg er sikker på, at det kun bliver bedre."

Flere eksperter har også meldt ud om Højlunds situation i den engelske klub. Langt de fleste af dem har taget ham i forsvar, selvom der har været forventet mere af ham.

De fleste af disse eksperter og tidligere spillere har rettet kritik af Højlunds holdkammerater. Det handler naturligvis om, at han ikke får meget at arbejde med i offensiven. Derfor har det også været vanskeligt for den unge angriber at score mål.