Nick Kyrgios vender tilbage til tennis i overraskende rolle

Af: Nicolai Busekist

|

08/11/2023 13:00

Tennisstjernen Nick Kyrgios har ikke været i aktion stort set hele året, men nu vender han snart tilbage til tennissporten - dog ikke som spiller.

Mest læste i dag

Der har i lang tid været spekuleret i, hvornår Nick Kyrgios vil vende retur til tennissporten. Han har været hårdt ramt af skader i denne sæson, og han har derfor ikke været i aktion.

Til gengæld vender han snart tilbage for en stund, men det bliver ikke som spiller. Derimod har han landet en rolle som kommentator og analytiker for Tennis Channel, hvor han skal dække ATP Finals, der bliver spillet senere på måneden i Torino.

Ifølge Tennis365 har Tennis Channel udsendt en pressemeddelelse, hvori de meddeler, at Kyrgios kommer til at være en del af dækningen. 

"Nick Kyrgios, hvis elektriske spillestil og direkte tilgang har gjort ham elsket af millioner af fans rundt om i verden, slutter sig til Tennis Channel som analytiker under dækningen af ATP Finals den 12.-19. november," lyder det.

"Det vil være Kyrgios' første gang, hvor han arbejder med netværket. Det kommer til at ske under den mest eksklusive begivenhed inden for herretennis, hvor kun de otte bedste singlespillere og doublehold kvalificerer sig til begivenheden baseret på point optjent i 2023-sæsonen."

Kyrgios er blevet kendt for at tale lige ud af posen. Derfor bliver det også interessant at se ham i en rolle som analytiker. Det bliver med stor sandsynlighed en rolle, hvor han ikke har planer om at holde sig tilbage.

Den australske stjerne har også været kendt for at være meget kontroversiel, fordi han har synspunkter, som andre ikke deler. Og det kan naturligvis også få betydning for, hvordan han kommer til at analysere og kommentere.