Kasper Hjulmand taler ud efter fiasko mod San Marino: Må aldrig ske igen

Af: Nicolai Busekist

|

08/11/2023 10:00

Danmark har fortsat ikke sikret sig en plads ved EM, men arbejdet kan gøres færdigt mod Slovenien.

Mest læste i dag

I de næste to kampe i EM-kvalifikationen, er det hhv. Slovenien og Nordirland, der står for skud. Her har det danske mandskab et enkelt mål, da de skal have mindst én sejr i de to kampe.

På det seneste har det dog ikke fungeret for det danske mandskab, der senest spillede mod San Marino. Her blev det kun til en sejr på 2-1 mod det landshold, der er dårligst rangeret i hele verden. Tidligere tabte de også, da de var i aktion mod Kasakhstan i Astana.

Selvom det ikke har været en imponerende række af kampe, forsøger landstræner Kasper Hjulmand at være positiv. Derfor opfordrer han også danskerne til at være positive, selvom kvalifikationen til EM endnu ikke er sikret.

"Spiller vi et brag af en kamp mod Slovenien, skal Danmark med til EM i Tyskland. Hvis det er bølgedalen i dansk fodbold, skal vi være glade," siger han efter udtagelsen af landsholdstruppen ifølge Ritzau.

Han fortæller også, at der ikke blevet sunget den traditionelle sejrssang efter kampen, hvilket han fortryder.

"Det var min fejl, og det må aldrig ske igen. Der skete mange ting efterfølgende - heriblandt taler for Simon Kjærs jubilæum. Så vi glemte det, og vi skal selvfølgelig synge sejrssang, hver gang vi vinder," fortæller han.

På samme pressemøde fortæller han også, at der kort vil blive talt om den skuffende kamp mod San Marino, når landsholdet møder ind næste gang. Selvom det vil være på dagsordenen, vil det primære fokus dog være på de kommende to kampe.

Den næste kamp i rækken bliver spillet i Parken den 17. november, hvor Danmark får selskab af Slovenien. Vinder de denne kamp, kan de sikre sig en billet til EM i Tyskland næste år.