Stor bombe: Real Madrid dropper interesse i Kylian Mbappé

09/11/2023 13:30

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
Real Madrid har besluttet at droppe interessen i Kylian Mbappé, som de derfor ikke vil hente på en fri transfer næste år.

Mest læste i dag

Kylian Mbappé har været et prioriteret transfermål for Real Madrid de seneste år, men nu har de droppet interessen, skriver CadenaSER.

Den franske kantspillers kontrakt med Paris Saint-Germain udløber efter denne sæson, hvorfor han kan forlade klubben gratis. Selvom han skulle ende med at gøre dette, så ønsker Madrid ikke at hente ham. Og dette skulle der være tre årsager til.

Ifølge CadenaSER er den primære årsag, at han kræver en årsløn på minimum 20 millioner euro. Ligeledes vil de også skulle betale ham en stor bonus, fordi han ankommer på en fri transfer.

Derudover kigger de også på hans alder. Hvis han skifter til Madrid næste år, vil han være 26 år gammel, når han ankommer. Det bliver vurderet at være for gammelt, da den spanske klub vil fokusere på yngre talenter såsom den kommende angriber Endrick.

For det tredje har den lukrative kontrakt med PSG også skabt bekymringer i Madrid, da de frygter, at det vil skabe økonomiske problemer at hente ham.

Madrid har flere gange forsøgt at hente Mbappé gennem årene, men hver gang er deres bud blevet afvist. I sommeren 2022 besluttede han tilmed at skrive under på en ny kontrakt med PSG, i stedet for at skifte til Madrid.

Nu nægter han dog at skrive under på en ny kontrakt med den franske klub, hvilket skulle skyldes, at han ønsker at fortsætte sin karriere i Madrid.

Der har da også været meldinger om, at der allerede skulle være en aftale i stand. Disse rygter er dog blevet afvist af den spanske klub, der i sidste uge udsendte en pressemeddelelse, hvori de afviste en aftale og forhandlinger med Mbappé.