Christian Horner lægger pres på Sergio Perez: 18 andre kørere vil have det

08/11/2023 14:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Mark Thompson/Getty Images
Red Bull-boss Christian Horner lægger igen pres på Sergio Perez, hvis fremtid har været genstand for meget spekulation.

Mest læste i dag

I løbet af hele sæsonen har der været spekuleret meget i, hvorvidt Sergio Perez har en fremtid hos Red Bull. Det skyldes, at den mexicanske kører ikke har præsteret på det niveau, der har været forventet af ham.

Dette har medført, at der har været rygter om, at han kan få en fyreseddel i hånden efter denne sæson. Det er dog blevet nægtet af både teamchef Christian Horner og Red Bull-rådgiver Helmut Marko.

Efter at have været involveret i en kollision i sit hjemmeløb i Mexico, hvor han måtte udgå, har der kun været stillet yderligere spørgsmål om hans fremtid.

Til gengæld formåede han at køre et godt løb i Brasilien, hvor han var meget tæt på at sikre sig en 3.-plads. I sidste ende måtte han dog overlade denne plads til Fernando Alonso, efter en meget tæt og intens kamp.

På trods af, at han tabte til Alonso på de sidste omgange, var Horner alligevel tilfreds med Perez' præstation. Her pegede han på, at den mexicanske kører er under stort pres, fordi 18 andre kørere vil have hans sæde.

"Der er altid pres i Formel 1, og der er sikkert 18 andre kørere, der ville ønske, at de havde det sæde. Der er altid det pres," sagde Horner efter løbet i Brasilien til Sky Sports F1.

"Jeg var virkelig imponeret over Checos (Perez', red.) løb i går. Jeg tror på, at han er begyndt at finde sin form igen."

Dermed fik Horner også lagt et - måske utilsigtet - pres på den mexicanske kører. Nu er han i hvert fald ikke i tvivl om, at han har et meget eftertragtet sæde.