Red Bull-ingeniør bekymret for Max Verstappen: Kan ende med at behandle mig 'endnu værre'

08/11/2023 12:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Lars Baron/Getty Images
Max Verstappens løbsingeniør, Gianpiero Lambiase, har udtalt sig om sin bekymring for, at han kan blive behandlet 'endnu værre'.

Mest læste i dag

Max Verstappen har været intet mindre end dominerende i denne sæson. Alligevel er det ikke altid, at han har været rolig og talt pænt til sin løbsingeninør, Gianpiero Lambiase

Og dette har medført, at Lambiase har lavet sjov med, at han kan ende med at blive behandlet 'endnu værre'. Det siger han naturligvis, fordi det ikke kan udelukkes, at andre hold kan udfordre Red Bull næste år.

Partnerskabet mellem Verstappen og Lambiase har været en stor succes, og har resulteret i tre verdensmesterskaber i de seneste tre sæsoner. Alligevel har der også været ophedede udvekslinger mellem dem på radioen.

Derfor har man flere gange fået et indtryk af, at de er uvenner, men sådan forholder det sig ikke. Tværtimod har de begge givet udtryk for, at en af deres styrker er, at de kan tale frit til hinanden.

For nylig var Lambiase med i et afsnit af podcasten 'Talking Bulls' sammen med Verstappen, hvor han lavede sjov med, at han havde en klar bekymring. Han er nemlig bekymret for, hvordan den 25-årige kører vil behandle ham, hvis f.eks. McLaren eller Mercedes begynder at udfordre ham.

"Min største frygt er det øjeblik, hvor vi får øget konkurrence, og vi ikke vinder hvert løb. Fordi du kan høre, hvordan han behandler mig i øjeblikket, og han vinder alle løb nu! Jeg ser virkelig ikke frem til det," sagde han ifølge Express for sjov.

Verstappen har i denne sæson var den klart bedste kører. At han også har siddet i den absolut bedste bil i feltet, har også haft betydning for hans succes. Kombinationen af dette har medført, at han har vundet hele 17 løb i denne sæson.