|

09/11/2023 09:00

Manchester United er under stort pres i Champions League, hvor de har tabt tre ud af fire kampe. Derfor risikere de, at de ikke avancerer fra gruppespillet.

Mest læste i dag

Den engelske storklub kom godt fra start, da de gæstede Parken onsdag aften. I første halvleg formåede danske Rasmus Højlund at bringe Old Trafford-klubben i front med 0-2.

Dette resultat formåede de dog ikke at holde fast i. Derimod fik FC København reduceret til 2-2, som senere blev til 2-3 til udeholdet. Alligevel endte det med, at den danske hovedstadsklub vandt kampen 4-3.

Af denne grund er der nu et stort pres på United, eftersom der er en reel risiko for, at de ikke avancerer fra gruppespillet.

Naturligvis er dette også noget, der lægger yderligere pres på United-træner Erik ten Hag, som har fået meget kritik i denne sæson. Efter kampen slog den hollandske træner fast, at han bestemt ikke var tilfreds med onsdagens kamp.

På det efterfølgende pressemøde lagde han ikke skjul på, at det røde kort til Marcus Rashford endte med at være et vendepunkt i kampen for dem.

"Vi er meget skuffede. Vi spillede meget godt, og vi startede godt. Vi var foran 2-0 og fik et rødt kort. Det ændrede kampen for os," sagde han ifølge Ritzau.

Ifølge Ten Hag sad United på de første 25 minutter af kampen, hvor de dominerede. Alligevel endte det med et nederlag, og ifølge Ten Hag havde dommerarbejdet indflydelse på dette.

Blandt andet var han ikke tilfreds med dommerarbejdet ved de første to FCK-mål. Ligeledes har han også kritiseret det faktum, at Rashford blev idømt et rødt kort for sin stempling på Elias Jelert.

"Jeg mener, at når man fryser billedet, så ser det meget værre ud, end det er. De var også meget længe om at vurdere situationen. Jeg er utilfreds med det røde kort. Så det var tre kendelser, der gik imod os," sagde han.

Desuden udtalte han også, at der er tale om et 'konkurrencedygtigt' United-hold, som 'har en god holdånd'. Derfor er han sikker på, at tingene kommer til at blive vendt rundt på et tidspunkt.