Rasmus Højlund reagerer på buhråb i Parken

Af: Nicolai Busekist

|

09/11/2023 08:00

Rasmus Højlund var onsdag aften forbi Parken sammen med Manchester United, hvor de led et overraskende nederlag til FC København.

Mest læste i dag

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Manchester United kom bedst fra start, da de onsdag aften tørnede sammen med FC København i Parken.

Her formåede Rasmus Højlund at score to mål i første halvleg, hvilket bragte dem foran med 0-2. Begge gange gik han naturligvis amok i jubel, da det betyder meget for ham at score mål for den engelske klub.

Men noget kunne tyde på, at det ikke var alle, der var lige glade for hans jubelscener. Det handler naturligvis om, at han har en fortid i den danske hovedstadsklub. Derfor mener nogle, at han måske burde have holdt en smule igen med at fejre sine scoringer.

Da han blev skiftet ud mod slutningen af kampen, blev han mødt af buhråb fra en stor del af hjemmeholdets fans. Efter kampen udtalte Højlund dog, at han ikke vidste, om de var rettet mod ham.

"Jeg ved ikke, om det var mod mig eller andre. Men hvis det var mod mig, synes jeg, at det er ærgerligt, fordi jeg har givet alt til den her klub. Det er selvfølgelig ærgerligt, hvis det er til mig, men hvis det ikke er til mig, så tager jeg det ikke så tungt," sagde Rasmus Højlund til TV 2 Sport.

Selvom det var United, der kom klart bedst fra start, var det alligevel FCK, der havde mest at juble over i sidste ende.

Efter en vanvittig kamp, der bød på flere dramatiske scener, endte det nemlig med en sejr på 4-3 til den danske klub. Og det var naturligvis ikke noget, som de fleste havde regnet med - og slet ikke efter, at Højlund fik bragt United i front med 0-2.