Kasper Schmeichel afviser historie: Det er helt forkert

10/11/2023 13:10

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Kasper Schmeichel har afvist en historie fra et belgisk medie, som han kalder for 'helt forkert'.

Mest læste i dag

Denne sommer var der stor tvivl om, hvad der skulle blive af Kasper Schmeichel. Det var især tilfældet, efter det kom frem, at den danske målmand havde fået ophævet sin kontrakt med Nice.

Blandt andet var der rygter om, at han kunne være på vej til Saudi-Arabien. Efter sigende modtog han nemlig et lukrativt tilbud, som han dog valgte at sige nej til.

I stedet endte han med at skrive under på en etårig aftale med Anderlecht i Belgien. Og ifølge den belgiske avis Het Nieuwsblad har han accepteret en lav løn, for at få det til at ske.

Konkret skulle der være tale om en årsløn på 300.000 euro, hvilket svarer til omtrent 2,2 millioner kroner. Men i et nyt interview med Sudinfo benægter han, at der skulle være hold i dette. Dog vil han ikke fortælle, om han får mere eller mindre i løn.

"Jeg har læst den artikel, men det er helt forkert. Om det er mere eller mindre, er ikke relevant. Det vigtigste er, at jeg har fundet et sted, hvor jeg har genfundet glæden ved at spille fodbold," siger han.

"Jeg har nået en alder, hvor jeg godt er klar over, at jeg ikke længere har 15 år foran mig, men jeg ønsker, at passionen skal forblive intakt."

Samtidig slår han også fast, at der er andre ting, der er vigtigere for ham i penge. Han vil blandt andet hellere være med til at vinde trofæer.

"Penge har aldrig været en motivation for mig. Jeg vil hellere have 15 trofæer end en stor bankkonto," siger han til Sudinfo.

Den 37-årige keeper kan sikre sig et år mere i Belgien, da han har fået en option på yderligere en sæson i sin kontrakt. Hvis han formår at imponere, er det derfor ikke utænkeligt, at han kan blive i 2024/25-sæsonen.