Mick Schumacher taler ud om fremtidsplaner

10/11/2023 15:10

|

Nicolai Busekist

Foto: Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images
Mick Schumacher mistede sit sæde hos Haas, og er i denne sæson reservekører for Mercedes. Nu taler han ud om sine fremtidsplaner.

Mest læste i dag

Mercedes valgte forud for denne sæson at hente Mick Schumacher som reservekører. Han har dog ikke planer om at blive i denne rolle, da han ønsker at tage næste skridt i sin karriere.

Han er ivrig efter at vende tilbage til Formel 1, men det ser ikke ud til at være en mulighed i nærmeste fremtid.

Dette har medført, at han er blevet spurgt om, hvorvidt han ville være interesseret i et skifte til Formel E. I et interview med Tuttomotori gjorde han det dog klart, at det ikke er noget, han har interesse i.

"Jeg vil være meget ærlig over for dig, og jeg vil sige nej. Jeg kan godt lide motorer, og jeg kan lide benzin," sagde Schumacher.

"Hvem ved, hvad der venter os i fremtiden? Hvem ved? At køre i den (en Formel E-bil, red.) kunne endda ændre mine forventninger, men jeg kan godt lide gamle biler, V8'eren, lugten, flammerne og alt muligt andet. Det er det, der interesserer mig."

Schumacher har været nævnt som en potentiel mulighed for Williams, hvis de skulle droppe Logan Sargeant efter denne sæson. Williams-boss James Vowles har dog flere gange slået fast, at de ikke har planer om dette.

I starten af sæsonen havde Sargeant store problemer, hvilket resulterede i dyre uheld for Williams. Men på det seneste er han begyndt at finde et bedre tempo på banen.

Desuden blev han for nylig den første amerikaner i 30 år til at sikre sig point på Circuit of the Americas. Her kunne han glæde sig af to diskvalifikationer, som sendte ham op på en 10.-plads.