Tidligere F1-mester med kontroversiel melding: Verstappens præstationer er 'ikke vanskelige'

09/11/2023 16:30

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Den tidligere Formel 1-mester er kommet med en kontroversiel udmelding om Max Verstappen.

Mest læste i dag

Damon Hill, der blev Formel 1-verdensmester i 1996, er kommet med en overraskende melding. Han har nemlig sagt, at det ikke er svært at finde løb 'med stor afstand' i en stikpille til Max Verstappen. Det skriver GPFans.

Sky Sports F1-eksperten udtalte sig efter endnu en dominerende sejr af Verstappen ved Brasiliens Grand Prix. Her lykkedes det for den hollandske kører at vinde med stor afstand ned til sin nærmeste rival, Lando Norris.

Sejren er den 17. sejr i denne sæson for Verstappen, hvilket er rekord. Desuden har han vundet 32 ud af de seneste 42 løb, der er blevet kørt i Formel 1.

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at Verstappen er en fantastisk racerkører. Ligeledes kan man dog heller ikke komme udenom, at Red Bull har skabt en fortrinlig bil til ham.

Men alligevel har Hill sendt en stikpille i retning af hollænderen, da han ikke mener, at det er vanskeligt at vinde med stor afstand i Red Bulls RB19.

"Jeg tror, at selv hollandske og Max-fans, ville ønske at se Max gøre, hvad han gør under mere konkurrenceprægede forhold," sagde han i Sky Sports F1-podcasten.

"Jeg synes, det er fantastisk at se, hvad de har gjort. Det er utroligt, hvad de har opnået. Men vi elsker at køre racerløb og de elsker at køre racerløb. Jeg kan ikke huske at have set meget til Max ved Sao Paulo Grand Prix. Han lå bare derude og kørte rundt."

"Jeg har været i løb, hvor jeg har vundet med stor afstand, og alle siger 'sikke en fantastisk præstation'. Men jeg vi sige: 'For at være ærlig, så var det ikke så svært', fordi alt gik på den rigtige måde for mig, og jeg måtte bare ikke lave en fejl."

"De ting, du husker. De ting, vi elsker ved sporten, er de geniale overhalinger. Lewis på første omgang ned langs ydersiden af Checo. Det var et modigt træk, og det er de ting, vi lever for."