Rasmus Højlund afslører: Han har altid været mit idol

11/11/2023 11:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Rasmus Højlund har afsløret, at han ser en helt særlig spiller som sit store idol - og har gjort det siden barnsben.

Mest læste i dag

Danske Rasmus Højlund er denne sommer skiftet til Manchester United. Hans start i Premier League har ikke været god, men til gengæld har han haft stor succes i Champions League.

Faktisk er der ingen anden spiller i klubbens historie, der har scoret fem mål i Champions League lige så hurtigt, som den 20-årige dansker.

Efter de første fire kampe for United, kan han bryste sig af at være delt topscorer i Champions League. Der er dog stadig langt op til Cristiano Ronaldo, der ikke blot er turneringens alletiders topscorer, men også Højlunds store idol.

I et nyt interview med Manchester Uniteds hjemmeside afslører den danske landsholdsstjerne, at Ronaldo altid har været en inspiration for ham.

"Cristiano har altid været mit idol, da jeg voksede op. Jeg har altid tænkt, at han var den bedste fodboldspiller i verden, og jeg prøvede bare at lære af ham," siger han ifølge Ritzau.

Ronaldo har været en del af truppen i United ad to omgange. Første gang var mellem 2003 og 2009. Derefter spillede han også for klubben mellem 2021 og 2022. I alt har han spillet 346 kampe og scoret 145 mål for den engelske klub.

Og Højlund lægger ikke skjul på, at han har et rigtig godt øje til den portugisiske stjerne. 

"Han er sandsynligvis den bedste målscorer nogensinde. Tilbage i tiden var han mere en dribler, og nu er han en fuldendt målscorer. Man ved, at han havde ægte talent, men han har arbejdet hårdt på at blive den bedste nogensinde, og det kan jeg godt lide ved ham," siger han.

I samme interview fortæller han også om, at der stadig er ting, som han selv kan forbedre. Dette ser han dog kun som en god ting, da det betyder, at han kan udvikle sig til at blive en endnu bedre angriber.