Holger Rune om Djokovic-kamp: 'Du kan ikke bare håbe'

Af: Nicolai Busekist

|

12/11/2023 12:45

Holger Rune står overfor en svær kamp søndag aften, hvor han tørner sammen med Novak Djokovic.

Mest læste i dag

Holger Rune kan ikke bare håbe på, at Novak Djokovic har en dårlig dag. Hvis han vil gøre sig forhåbninger om at vinde, er han nødt til at ramme sit bedste niveau.

Derfor skal han også være så klar, som han overhovedet kan være, når han søndag aften får sin debut i ATP Finals.

Det bliver en hård omgang at stå overfor Djokovic. Han er ikke blot en stor stjerne, som har været på touren i mange år. Han kan også bryste sig af at have vundet ATP Finals hele seks gange.

Både Rune og Djokovic er landet i den grønne gruppe i turneringen, som de deler med Jannik Sinner og Stefanos Tsitsipas. De to åbner turneringen med deres kamp søndag eftermiddag, hvorefter Rune og Djokovic indtager banen.

Det er kun ni dage siden, at Rune sidst stod overfor Djokovic. Det skete i et brag af en kvartfinale, der måtte ud i tre sæt. Serberen endte med at vinde med 7-5, 6-7, 6-4.

Rune spillede en god kamp, men Djokovic var bare bedre. Derfor ved den unge dansker også, at han ikke bare kan håbe på, at serberen har en dårlig dag.

"Du kan ikke bare håbe på, at han misser et slag eller har en dårlig dag. Han taber måske fire eller fem kampe på et år, så han har ikke dårlige dage," siger Holger Rune til ATP's hjemmeside ifølge Ritzau.

"Du er nødt til selv at spille din bedste tennis og være allermest fokuseret. Du skal være klar på at give alt."