Efter endnu en kamp uden mål: Rasmus Højlund bliver forsvaret af Erik ten Hag

12/11/2023 10:20

|

Nicolai Busekist

Foto: Michael Steele/Getty Images
Rasmus Højlund har fortsat til gode at score sit første mål i Premier League. Lørdag havde han en stor chance, men forspildte den.

Mest læste i dag

Den danske angriber blev hentet til Manchester United for at redde klubben ud af deres offensive problemer. Hidtil er det ikke lykkedes ham, da han ikke har scoret et eneste mål i Premier League.

Lørdag var han igen i aktion, da United tørnede sammen med Luton i Premier League. Her fik han en stor chance for at bringe Old Trafford-klubben i front, men han forspildte den.

Derfor måtte han forlade banen for niende Premier League-kamp i streg uden en scoring. Det har naturligvis medført en del kritik af den unge dansker, selvom han har bidraget med fem mål i Champions League.

Efter kampen mod Luton blev han taget i forsvar af United-træner Erik ten Hag. Han er overbevist om, at målene nok skal komme, hvis blot han bliver ved med at forsøge.

"Rasmus Højlund har scoret fem gange i Champions League. Han har selvtilliden, og målene skal nok komme, siger han til BBC.

"Det ville være bedre for roen på holdet, for manageren, trænerne og os alle, hvis vi scorer tidligt, men hvis du ikke formår at gøre det, bliver du nødt til at fortsætte. Jeg må rose holdet for, at de blev ved, holdt organisationen og ikke gav noget væk."

Han udtalte sig også om Uniteds kommende kampe, som kan vise sig at blive vanskelige. Derfor håber han også på, at spillerne holder sig i form i deres landskampspause.

Det store spørgsmål er dog, om Højlund i det hele taget kommer til at spille landskamp. Den 20-årige angriber måtte nemlig forlade banen med en skade 15 minutter før slutfløjt.