Novak Djokovic kommer med stor hyldest af Holger Rune

11/11/2023 12:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Novak Djokovic har givet Holger Rune rosende ord med på vejen i Torino, hvor de søndag skal spille mod hinanden.

Mest læste i dag

Holger Rune har for første gang i sin karriere sikret sig en plads ved ATP Finals i Torino. Her står han over for en svær modstander i første kamp, da han lægger ud med en kamp mod Novak Djokovic.

I denne forbindelse har den serbiske stjerne udtalt sig om den 16 år yngre dansker. Han har ikke kun slået fast, at det bliver en tæt kamp mellem dem, men også, at Rune går en stor fremtid i møde.

"Holger får debut i ATP Finals, og sammen med Carlos Alcaraz fra samme generation er han åbenlyst en af de fremtrædende og sikkert en af de spillere, der kommer til at dominere tennis i de kommende ti år," siger han til ATP's hjemmeside.

Han fortæller samtidig, at han er sikker på, at man kommer til at se mere til ham. I denne forbindelse fremhæver han også, at Rune har truffet en god beslutning ved at indgå et samarbejde med Boris Becker.

"Jeg er sikker på, at vi kommer til at se meget til ham i fremtiden. Nu har han legenden Boris Becker i sit hjørne, og han forbedrer også sig selv," fortæller den 36-årige serber.

Til slut siger han, at det har været tætte kamp hver gang, de har stået over for hinanden. Derfor forventer han også, at det vil være tilfældet i søndagens kamp mellem dem.

"Hver gang vi møder hinanden, er det en tæt kamp, så det forventer jeg, at det sikkert bliver igen," siger Djokovic.

Det er kun omtrent en uge siden, at de sidst spillede mod hinanden. Her blev det til en sejr til Djokovic, hvorfor der nu står 2-2 i de indbyrdes opgør.