Ærlig Joakim Mæhle taler ud: Selvtilliden er ikke så høj

14/11/2023 13:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Lukas Schulze - UEFA/UEFA via Getty Images
Joakim Mæhle har udtalt sig forud for kampen mod Slovenien. Her har han sat ord på den seneste tid, hvor det danske landshold har kæmpet.

Mest læste i dag

I 2021 spillede det danske landshold på et fantastisk niveau. Det gjorde, at de nåede helt frem til en EM-semifinale. Dertil spillede de også en stort set perfekt VM-kvalifikation.

En af de spillere, der leverede en rigtig flot indsats i denne periode, var Joakim Mæhle. Han bidrog blandt andet med syv mål i 2021, som alle blev scoret i landskampe af betydning.

Men på det seneste har Mæhle ikke leveret på samme niveau, som han gjorde i 2021. Han er dog ikke ene om at have manglet niveau i denne EM-kvalifikation. Derimod har det været en generel tendens for hele holdet.

"På det tidspunkt lykkedes næsten alt, vi rørte ved. Og så er det klart, at selvtilliden lige nu ikke er lige så høj som i den periode," siger Joakim Mæhle til pressen ifølge B.T.

Han erkender ikke blot, at de ikke spiller med lige så meget selvtillid, som de gjorde før i tiden. Ligeledes mener han at have en forklaring på, hvorfor de ikke spillede helt så godt mod.

"Vi har spillet mod nogle hold som på papiret er lidt svagere end os - og nogle som er meget svagere end os - og der kan vi måske komme til at tænke lidt for meget over tingene, i forhold til når det går lidt hurtigere mod stærkere modstandere," lyder det fra Mæhle.

I 2021 bidrog Mæhle med syv mål på landsholdet, men siden da har han ikke været helt så målfarlig. Derimod er det kun blevet til to mål de seneste to år.