Trodsig Kasper Hjulmand: Har det fint, når folk ikke tror på det

Af: Nicolai Busekist

|

14/11/2023 08:00

Kasper Hjulmand har reageret på noget af den kritik, som han har været modtager af på det seneste.

Mest læste i dag

Kasper Hjulmand måtte se til, da hans tropper leverede en forfærdelig kamp mod San Marino. Selvom de stod overfor det dårligste landshold i verden, blev det kun til en smal sejr på 2-1

Det har skabt stor tvivl om, hvordan Danmark skal komme til at klare sig i de to kommende kampe. Den første af de to kampe spilles fredag, hvor de tørner sammen med Slovenien.

Hjulmand har i denne forbindelse udtalt, at det kun giver ham mere energi, når folk tvivler på det, han laver.

"Jeg har det faktisk godt, når det blæser lidt, og jeg bliver lidt sammenbidt. Og jeg har det rigtig fint, når nogen begynder ikke at tro på det, man laver," siger han til B.T.

Han fortæller også, at det er noget, der godt kan gøre ham trodsig. Derfor får han også lyst til at bevise sit værd, når han møder modgang på den måde, han har gjort på det seneste.

Han understreger også, at det faktisk giver ham mere energi, hvis der bliver tvivlet på ham. Derfor virker det ikke til at være noget, som han ser som et problem.

Selvom kritikken er kommet efter en sejr, har Hjulmand fuld forståelse for, at det er tilfældet. Sejren over San Marino skulle nemlig have været større, da der trods alt er tale om verdens dårligste landshold.

"Et af mine store problemer er, at jeg kan være mega skuffet, når vi har vundet. Resultaterne er de vigtigste, men som træner er det også det, man forsøger at sætte sammen. Fodbold er et spil med få scoringer," siger han.

Slutteligt gør han det også klart, at det er ærgerligt, at han må klare sig uden Christian Eriksen og Rasmus Højlund. Fælles for dem begge er, at de udgik af weekendens kamp mod Luton med skader.