Kasper Hjulmand melder ud: Derfor har vi spillet sådan i EM-kvalifikationen

Af: Nicolai Busekist

|

13/11/2023 13:24

Landstræner Kasper Hjulmand har udtalt sig om, hvorfor landsholdet har spillet, som de har gjort i denne EM-kvalifikation.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at denne EM-kvalifikation ikke har budt på fantastiske præstationer fra Danmarks side. Tværtimod har der flere gange været tale om præstationer, som har ført til stor kritik af både spillere og Kasper Hjulmand.

På trods af, at de ikke har lavet op til deres tidligere niveau, kan de alligevel sikre sig en billet til EM fredag. Formår de at vinde over Slovenien, er de nemlig sikre på at få en plads ved EM i Tyskland næste sommer.

Når de mødes forud for kampen mod Slovenien, er det også første gang, at de mødes efter kampen mod San Marino.

Her blev der leveret en forfærdelig indsats, der gjorde, at de kun med nød og næppe tog en sejr med mod verdens dårligste landshold. Derfor har der naturligvis været stor bekymring om, hvordan det kommer til at se ud i næste kamp.

Efter kampen forklarede Christian Nørgaard, at deres spil var 'låst' og 'forkrampet', hvilket Hjulmand er enig i.

"Jeg er helt enig i, at noget af det, som vi virkelig skal tænke over, er, hvordan vi får noget af den frigjorthed og den energi, som vi gerne vil have, når vi vil opnå noget," siger han til TV 2 Sport.

"I den her kvalifikation har vi spillet for at få folk revet med os, for at få skabt kontakt til vores fans og til Danmark. Vi har spillet for at opnå noget, og der har vi spillet med for stor ængstelighed, fordi vi måske har været bange for at miste noget."