Napoli klar med fyreseddel: Jesper Lindstrøm kan få ny træner

Af: Nicolai Busekist

|

13/11/2023 10:00

Napoli er klar til at fyre træner Rudi Garcia, men først skal de finde en passende afløser.

Mest læste i dag

Rudi Garcia besluttede sig for at lave ændringer til søndagens kamp mod Empoli. Det skete på baggrund af deres 1-1-kamp mod Union Berlin i Champions League, hvilket var en stor skuffelse.

Blandt andet besluttede han sig for at lade Kvicha Kvaratskhelia, Piotr Zielinski og Natan sidde på bænken. Dertil skiftede han også til en 4-2-3-1-formation med Giovanni Simeone støttet af Giacomo Raspadori.

Det fungerede ikke særlig godt, og Napoli-truppen blev mødt af buhråb fra egne fans, da de forlod banen til halvleg. Fra det 55. minut besluttede Garcia at skifte tilbage til en 4-3-3-formation.

Selvom det formåede at få spillet til at flyde bedre, så kunne Napoli stadig ikke finde nogen offensiv succes. Blandt andet brændte Kvaratskhelia en stor chance, inden Viktor Kovalenko kunne bringe Empoli i front.

Ifølge Sky Sport Italia gik præsident Aurelio De Laurentiis ind i omklædningsrummet ved pausen i søndagens kamp. Det han gjorde i flere af de seneste kampe, herunder kampen mod Union Berlin.

De Laurentiis besluttede at kræve pressetavshed fra både spillere og træner. Desuden blev det bemærket, at han sad ved siden af brødrene Fabio og Paolo Cannavaro på tribunen under kampen.

Fabio har en fortid som træner for Benevento, men her blev han fyret i februar 2023. Det samme var tilfældet for Paolo, som arbejdede som hans assistent.

Og netop Fabio Cannavaro skulle ifølge Tuttomercatoweb være en af kandidaterne til at afløse Garcia. Dog har den italienske klub også et godt øje til Igor Tudor, der har en fortid i både Udinese og Olympique Marseille.

Sammenlignet med samme tid sidste sæson, er Napoli 11 point bagud. Desuden har de også meget svært ved at præstere på den europæiske scene under Garcia.