Novak Djokovic kommer med stor ros til Holger Rune

Af: Nicolai Busekist

|

13/11/2023 14:30

Holger Rune var søndag aften i kamp mod Novak Djokovic. Desværre endte det med et nederlag, men efter kampen fik han ros af serberen.

Mest læste i dag

Som den første danske tennisspiller nogensinde har Holger Rune kvalificeret sig som singlespiller til ATP Finals. Han fik sin debut ved den store turnering søndag aften, men desværre endte det med et nederlag.

Her stod han overfor serbiske Novak Djokovic, som var bedst på aftenen. Det er dog ikke til at komme udenom, at det var en meget tæt kamp. Derfor kunne det sagtens være endt med en sejr til den danske stjerne.

Efter kampen tøvede Djokovic da heller ikke med at rose sin 20-årige modstander. Blandt andet gav han ham ros for at have spillet aggressivt, hvilket flere gange gav ham point.

"Han var meget skarp fra starten, og han spillede aggressivt," siger Djokovic til TV 2 Sport.

"Han havde en klar gameplan med Boris (Becker red.) og sit hold. Han vidste, hvad han skulle gøre. Så jeg kunne se, at det ville blive en stor udfordring og en lang aften, hvis jeg skulle vinde."

Derfor fik han også bevist, at han hører til i toppen af tennissporten. Den lange og tætte kamp mod Djokovic er mere, end hvad mange andre ville være i stand til.

Desuden kan han også bryste sig af, at han endnu ikke har spillet en kamp mod Djokovic, hvor han ikke har vundet et sæt.

Efter kampen sagde Djokovic også, at han ser deres kampe som et maraton. Og det var også tilfældet søndag aften. Her måtte de ud i tre sæt, som havde en samlet varighed på over tre timer, inden en vinder blev vundet.