Storklub vil hente Trent Alexander-Arnold: Er klar til at betale 600 millioner

Af: Nicolai Busekist

|

14/11/2023 11:00

Liverpool kan få svært ved at holde fast i Trent Alexander-Arnold, der er havnet på radaren i en storklub.

Mest læste i dag

Liverpool forventer at få et stort bud på Mohamed Salah til sommer. Han er dog ikke den eneste profil, som de kan få svært ved at holde fast i.

Der er nemlig også stor interesse for Trent Alexander-Arnold, som er havnet på radaren i Real Madrid. Ifølge Fichajes har den spanske klub udset ham som en 'naturlig afløser' for veteranen Dani Carvajal, hvis kontrakt udløber i 2025.

Liverpool-stjernens nuværende kontrakt står også til at udløbe dette år. Det er dog værd at nævne, at han forhandler om en ny aftale med Anfield-klubben.

Alexander-Arnold har med tiden etableret sig som en af de klare stjerner i Liverpool. Derfor er der heller ikke den store chance for, at de har interesse i at sælge ham næste år.

Hertil er der også tvivl om, hvorvidt han egentlig selv har lyst til at forlade Anfield. Han er blevet udnævnt som vicekaptajn efter Virgil van Dijk, efter at klubben har sagt farvel til Jordan Henderson og James Milner. Og i fremtiden kan han potentielt blive klubbens kaptajn.

Men Real Madrid skulle have stor interesse i at hente ham til La Liga, hvorfor de er klar til at betale op mod 80 millioner euro for ham. Dette er svarende til næsten 600 millioner kroner.

Fichajes skriver desuden, at træner Carlo Ancelotti også har 'givet sin godkendelse' til købet af Alexander-Arnold. Såfremt der er hold i disse rygter, vil det sandsynligvis få Liverpool til at fremskynde deres forhandlinger, så de kan binde ham til en ny aftale.

Noget helt andet er dog, om de kan holde fast i Mohamed Salah næste år. Der er en klar forventning om, at der lander et stort bud fra Al-Ittihad, hvilket kan blive svært for den engelske klub at takke nej til.