Naboer raser mod 'Farao Ronaldo': Vi er trætte

14/11/2023 16:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Sam Bagnall - AMA/Getty Images
Cristiano Ronaldo er havnet i modvind hos sine naboer, som er trætte af den portugisiske stjerne.

Mest læste i dag

Cristiano Ronaldo har i de seneste år været i gang med at bygge en enorm villa på den portugisiske sydkyst. Når den står færdig, forventes det, at regningen vil være løbet op i hele 153 millioner kroner.

Der går dog fortsat et stykke tid, før han får mulighed for at tage det i brug. Det estimeres, at arbejdet på huset kommer til at vare ved frem til juni 2024. Dog kan det ikke udelukkes, at det må udskydes på grund af forsinkelser.

At de store palæ ikke er færdigt i den nærmeste fremtid, er dog næppe til gene for Ronaldo. Det er nemlig ikke planen, at han skal flytte ind i det, før han har indstillet sin karriere som fodboldspiller.

I dag bor han i Saudi-Arabien, hvor han spiller for Al Nassr, hvorfor han befinder sig langt væk fra byggeriet. Det gør hans naboer til gengæld ikke, og de er meget vrede om, hvor omfattende byggeriet er.

"Der har været tre års byggelarm. Huset er så stort, og det ligner et hospital. Vejen op til mit hus har været spærret i flere måneder, fordi min have er fuld af støv. Alt sammen på grund af 'Farao Ronaldos pyramide'," siger en nabo til OK Diario ifølge B.T.

"Der er mindst et års byggearbejde tilbage. Vi er trætte," siger en anden nabo.

Ronaldo har kontrakt med Al Nassr frem til juni 2025. Det har dog været på tale, at han gerne vil forlænge sit ophold i Saudi-Arabien, da han ønsker at spille med i VM i 2026 med Portugal.