F1-ledelsen bryder sig næppe om det: Max Verstappen med krystalklar melding om Las Vegas

Af: Nicolai Busekist

|

14/11/2023 10:00

Rigtig mange ser frem til Las Vegas' Grand Prix, der afvikles næste weekend. Men det er ikke tilfældet for alle.

Mest læste i dag

I den kommende weekend finder det første Las Vegas Grand Prix sted i den amerikanske by. Her bliver de berømte gader midt i Nevadas ørken omdannet til en racerbane.

Og netop denne ombygning har vist sig at være intet mindre end ekstravagant. Det er dog ikke kun banen, der bliver noget særligt. Det samme kommer til at være tilfældet for hele showet omkring løbet.

Banen er relativt simpelt, da den byder på mange lige strækninger og snævre hjørner. Ifølge The Mirror har flere eksperter derfor lagt op til, at det ikke ligefrem bliver et løb fyldt med spænding. Som følge af dette, er Max Verstappen også favorit til at tage sin 18. sejr i denne sæson.

I løbet af de tre dage forventes der at være mere end 300.000 tilskuere til stede i Las Vegas. Men det er ikke sikkert, at det bliver en belejlig oplevelse. Det skyldes, at løbet bliver kørt sent aften lokal tid, hvorfor det bliver koldt.

Dette ændrer naturligvis ikke på, at de får lov til at opleve en stjernespækket åbningsceremoni. I denne forbindelse kommer de til at opleve store navne som John Legend, Swedish House Mafia og Will.i.am.

Men selvom rigtig mange ser frem til denne weekend i Las Vegas, så er det ikke tilfældet for alle. Verstappen er en af dem, der ikke tiltales af en weekend fyldt med glitter og glamour.

Derfor har han også langet ud efter Formel 1-ledelsen for dette løb. Han mener ganske enkelt, at det er i kalenderen 'mere for showet end for løbet'.

"Først og fremmest tror jeg, at vi er der mere for showet end selve løbet, hvis man ser på banens layout. Men jeg er faktisk ikke så meget til det. Jeg er mere sådan, at jeg tager dertil, gør min ting og smutter igen," sagde han.