Tidligere Manchester United-angriber med klar opfordring til Rasmus Højlund

16/11/2023 11:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Michael Steele/Getty Images
Manchester United-angriber Rasmus Højlund har fået en klar opfordring fra en tidligere angriber i klubben.

Mest læste i dag

Rasmus Højlund har ikke fået den bedste start i Manchester United. Han blev denne sommer hentet i Atalanta for 72 millioner pund, hvilket svarer til over 610 millioner kroner.

Ganske vist har han imponeret i Champions League, hvor han har scoret fem mål i fire kampe, men i Premier League forholder det sig anderledes. Hidtil har han været på banen i ni kampe, men han har endnu ikke scoret.

United har generelt haft svært ved at score mål i denne sæson. Faktisk er det kun blevet til 13 mål i 12 kampe.

Dette har nu fået tidligere angriber Louis Saha til at give Højlund en opfordring. Han mener, at skal 'gøre mere', hvis han skal opnå den ønskede succes hos De Røde Djævle.

"Han er nødt til at gøre mere, fordi det er karakteren af hans stilling. Du kan altid gøre mere," sagde Saha ifølge Daily Mail.

"Du er nødt til at finde din egen løsning, for det handler ikke om andre spillere. Det handler ikke kun om, at Rasmus får god service. Han skal også arbejde mod forsvarsspillere, jagte bolden og bevare roen."

Saha har også givet udtryk for, at han er bekymret over Uniteds problemer i sidste tredjedel af banen. Derfor ønsker han, at de spiller i et højere tempo for at få det bedste ud af Højlund.

"Mange af de offensive spillere i klubben kæmper i øjeblikket, og der må være noget galt med den taktik, der bliver implementeret," sagde han.

"Muligvis er det kommunikationen mellem de offensive linje, men der er noget, der forhindrer dem i at klare sig bedre som hold."

"Med al respekt forventedes de at dominere og skabe masser af chancer mod Luton, men det gjorde de ikke. De skabte stadig ikke plads til angriberne. Selv når de forsøger at spille direkte, er det næsten, som om det sker i slowmotion."

"Rasmus' dygtighed og kraft vil ikke være nok alene, fordi han ikke er Harry Kane. Han skal hjælpes mere af sine holdkammerater."