Tog sig til ryggen mod Holger Rune: Nu afslører Jannik Sinner hvorfor

Af: Nicolai Busekist

|

18/11/2023 08:00

Jannik Sinner tog sig flere gange til ryggen i kampen mod Holger Rune. Nu har han afsløret, hvorfor han gjorde det.

Mest læste i dag

Torsdag tørnede Jannik Sinner sammen med Holger Rune ved ATP Finals i Torino. Det endte med en italiensk sejr i tre sæt, hvorfor det ikke var helt uden problemer for Sinner.

Kampen endte med at vare to og en halv time, hvorfor det var fysisk udmattende for begge parter. Det viste Sinner tydeligt på banen, da han begyndte at tage sig til den nederste del af ryggen.

Da han begyndte at gøre dette, var der pludselig usikkerhed at spore hos tilskuere og kommentatorer. Sinner havde nemlig forud for kampen sikret sig en plads i semifinalen. Derfor kunne han sagtens have taget den med ro og ladet Rune vinde.

Men selvom han sagtens kunne have gjort dette, så var det slet ikke noget, han havde i tankerne. Ligeledes gjorde han sig heller ikke tanker om at tilkalde en fysioterapeut, hvilket Rune gjorde to gange under kampen.

"Nej, det gjorde jeg ikke. Helt ærligt, så mærkede jeg bare lidt irritation omkring musklerne. Jeg har haft lidt skadesproblemer i løbet af sæsonen, men jeg er blevet ved med at spille, og jeg kender selvfølgelig min krop lidt bedre efterhånden," sagde han til TV 2 Sport.

"Jeg overvejede ikke på noget tidspunkt at tilkalde en fysioterapeut. Hvis jeg havde været mere nervøs, havde jeg gjort det. Alt er godt, og der er intet at bekymre sig om."

Sinner kunne nyde en fridag fredag, hvor han kunne følge med i, hvem han skal spille mod lørdag. Her skal han spille mod Daniil Medvedev, som fredag tabte i to sæt til Carlos Alcaraz, der derfor skal spille mod Novak Djokovic i den anden semifinale.