Novak Djokovic med trist meddelelse

25/04/2023 11:56

|

Nicolai Busekist

Foto: Srdjan Stevanovic/Getty Images

Mest læste i dag

Tennisstjernen Novak Djokovic har delt en trist meddelelse, da han ligesom Rafael Nadal har valgt at trække sig fra Madrid Open.

Novak Djokovic har meldt ud, at han ikke kommer til at deltage i Madrid Open, efter han blev slået ud i kvartfinalen af Srpska Open i sidste uge.

Herefter udtalte han sig også om, at hans højre albue 'ikke er i en ideel tilstand', hvilket selvfølgelig er årsagen til, at han har valgt at trække sig fra den store turnering i Madrid.

Den 22-dobbelte Grand Slam-mester har vundet i Madrid tre gange tidligere. Han nåede semifinalen i sidste sæson, hvor han blev slået af spanske Carlos Alcaraz.

Det er naturligvis et stort tab for Madrid Open, der i forvejen har måtte acceptere, at Nadal ikke stiller op. Den spanske verdensstjerne er endnu ikke kommet sig over den skade, han pådrog sig under Australian Open i januar.

Djokovic har haft svært ved at finde formen på det seneste, da han ikke blot blev slået af Dusan Lajovic, der er nr. 70 i verden, i Srpska Open, men ugen forinden blev han også sendt ud af Monte-Carlo Masters af italienske Lorenzo Musetti.

Den 35-årige stjerne ønsker at være klar til den anden Major i denne sæson, når der bliver spillet French Open i slutningen af maj.

"Jeg håber at komme i min bedste form til Roland Garros. Jeg vil kunne spille mit bedste tennis der," sagde Djokovic ifølge Mirror.

"Forholdene er helt anderledes dér i forhold til Monte Carlo og Banja Luka. Der er stadig flere uger til at træne og spille."

"I de foregående sæsoner har jeg altid haft en utilfredsstillende og langsom start på grus, og så har jeg spillet bedre tennis i de sidste faser. Jeg håber at gentage det samme mønster i år."