Novak Djokovic runder vanvittig milepæl

Af: Nicolai Busekist

|

20/11/2022 09:54

Mest læste i dag

Den serbiske tennisstjerne er slet ikke færdig med sin tenniskarriere. Tværtimod har han netop opnået endnu en milepæl.

Novak Djokovic kan bryste sig af at være den eneste tennisspiller, der har vundet mere end 140 millioner dollars og 150 millioner dollars i præmiepenge.

Han er dog ikke færdig, og har ved ATP Finals i Torino vist sig fra sin bedste side. Som følge af dette, har han formået at opnå endnu en milepæl.

Efter at have besejret Stefanos Tsitsipas med cifrene 6-4, 7-6 (4) mandag i denne uge, har han nemlig garanteret, at han vil overstige 160 millioner dollars i præmiepenge, når turneringen er overstået. Det skriver Tennis.com.

Inden han tog hul på ATP Finals havde han vundet i alt 159.951.008 dollars, og blot for at deltage i turneringen, har han sikret sig en betaling på 160.000 dollars.

Søndag aften står Novak Djokovic overfor norske Casper Ruud i finalen. Ender han med at vinde den, vil han have vundet hele turneringen, uden at have tabt en eneste kamp.

Skulle det vise sig, at han gør dette, får han udbetalt en præmiesum på 4.730.300 dollars, hvilket er svarende til omtrent 34 millioner danske kroner.

Formår den serbiske stjerne at vinde søndagens kamp, kan han derfor forlade Torino med en præmiesum, der gør, at han vil være et skridt tættere på at have vundet i alt 170 millioner dollars (1,2 milliarder kroner) i løbet af sin karriere.