Nu er der nyt: Her kan Kyrgios vende tilbage

14/05/2023 09:08

|

Nicolai Busekist

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Mest læste i dag

Nick Kyrgios har ikke spillet en tenniskamp i syv måneder, men nu er der forlydender om, at et comeback nærmer sig.

Australske Nick Kyrgios har ikke deltaget i Roland Garros i seks år, og er ikke specielt stor fan af grusturneringer. Det skyldes, at underlaget ikke harmonerer specielt godt med hans spillestil.

Dette har tidligere fået ham til at beskrive French Open som 'den værste Grand Slam'. I samme ombæring gjorde han det også klart, at han mente, at turneringen skulle fjernes helt fra kalenderen.

Kyrgios har kun spillet en enkelt kamp i 2023, hvilket var en opvisningskamp mod Novak Djokovic i januar. Hans fravær skyldes, at han har kæmpet med skader og har gennemgået en knæoperation.

Men ifølge Metro er flere eksperter overbeviste om, at Kyrgios vil melde klar til turneringen i Paris, efter at have misset Australian Open på Melbourne Park.

Den 28-årige australier, der er kendt for sin opførsel på og udenfor banen, spillede sin seneste professionelle kamp under Japan Open i oktober 2022.

Han har tidligere udtalt, at han ville være åben overfor at vende retur til French Open, da hans kæreste 'ønsker at se Paris'.

"Ja, jeg spiller med i French Open. Min kæreste (Costeen Hatzi, red.) vil gerne se Paris, så hvorfor ikke?" sagde han ifølge Metro i december sidste år.

"Jeg kan skrabe nogle flere penge sammen. Jeg har spillet fint på grus. Jeg har slået (Roger, red.) Federer og (Stan, red.) Wawrinka. Jeg har spillet en finale på grus."

"Normalt kan jeg godt lide at tilbringe denne del af året derhjemme. For hvis ikke jeg gør det, rejser jeg otte måneder om året. Det er for meget. Men hun kan godt lide Paris, så hvorfor ikke?"