Offentliggjort: Her spiller Holger Rune første kamp ved Australian Open

Af: Nicolai Busekist

|

15/01/2023 07:55

Mest læste i dag

Når Holger Rune tager hul på Australian Open, bliver det på et tidspunkt, der ikke er synderligt flatterende for hans danske fans.

Hvis du har et ønske om at se Holger Rune i aktion, når han skal spille sin første kamp ved Australian Open, bliver du næppe glad for at høre, hvornår kampen skal spilles.

Den bliver nemlig spillet på et tidspunkt, der gør, at du enten skal undlade at gå i seng eller stå meget tidligt op.

Ganske vist er der ikke givet et konkret svar på, hvornår den danske stjerne skal spille mod serbiske Filip Krajinovic, men det kan forventes at blive omtrent kl. 03 natten til tirsdag dansk tid.

Den første kamp bliver sat i gang kl. 01 på Kia Arena, og derfor forventes det, at Holger Rune vil kunne sætte gang i sin kamp et par timer efter.

For de fans, der har et ønske om at følge med i hans kamp, er næste skridt derfor at gøre op med sig selv, om man skal lade være med at gå i seng, eller om man i stedet skal stå tidligt op.

Det er dog ikke blot for de danske fans, at det ikke er et helt godt tidspunkt, Holger Rune skal i aktion på.

Det kan ikke udelukkes, at han selv gerne havde set, at den ville blive spillet på et andet tidspunkt. Det skyldes, at der er udsigt til, at Rune og Krajinovic skal spille i en varme, der kan vise sig at blive modbydelig.

Ekstra Bladet skriver, at prognoserne viser, at temperaturen vil lyde på mellem 32 og 37 grader, når der bliver taget hul på Runes kamp.

Heldigvis har Rune haft god tid til at forberede sig på at spille i varmen, hvilket kan vise sig at blive en massiv fordel for ham.