Plages af skade: Nu melder Rafael Nadal afbud til store turneringer

01/03/2023 07:58

|

Nicolai Busekist

Foto: AELTC/Joe Toth - Pool/Getty Images

Mest læste i dag

Spanske Rafael Nadal døjer med en skade i hoften, som han pådrog sig under Australian Open, og det har nu fået konsekvenser for stjerne.

Den 9. marts bliver der taget hul på den store tennisturnering i Indian Wells. Denne omgang af den famøse turnering bliver dog uden den spanske stjerne Rafael Nadal.

Det oplyser turneringsarrangøren tirsdag på Twitter ifølge Ritzau.

Nadal har døjet med en skade i hoften, som han pådrog sig under Australian Open i januar i år.

Nu har det vist sig, at omfanget af skaden gør, at han ikke når at blive klar til den 9. marts, hvor Indian Wells starter. Det er en stor turnering, der af mange betegnes som værende 'den femte grand slam'.

Det har dog ikke været helt uventet, at den spanske stjerne ikke når at blive klar. Tilbage i januar blev det nemlig meldt ud, at han ville være nødt til at holde pause i seks til otte uger, inden han igen er klar til at vende tilbage til banen.

"Vi ønsker 'Rafa' god bedring og håber at se ham tilbage næste år," lyder det fra turneringsdirektør Tommy Haas.

I et opslag på Twitter har Nadal bekræftet sit afbud til Indian Wells. I samme ombæring melder han også, at han også er nødt til at trække sig fra Miami Open, som bliver spillet umiddelbart efter den store turnering i Indian Wells.

"Jeg er meget ked af, at jeg hverken kommer til at spille i Indian Wells eller Miami. Jeg savner mine amerikanske fans og håber at se dem senere på sommeren," skriver den spanske tennisstjerne på det sociale medie.

Nadal har spillet med i turneringen i Indian Wells mange gange, og han har taget sejren med sig hjem hele tre gange. Han vandt senest i 2013.