Rafael Nadal har fået nok: Lad være med at spørge

Af: Nicolai Busekist

|

02/01/2023 09:58

Mest læste i dag

Rafael Nadal har fået nok af journalister, der bliver ved med at spørge ind til hans planer om pension.

36-årige Rafael Nadal har gjort det klart, at han er træt af at høre på ét særligt spørgsmål. Han gider ikke længere at svare på spørgsmål om, hvornår han har planer om at indstille sin karriere.

Det gjorde den spanske tennisstjerne klart på et pressemøde lørdag, hvor han udtalte efter at have tabt til Cameron Norrie ved United Cup i Sydney.

"Jeg tabte kampen. Det var det, ikke? Hver gang jeg kommer til et pressemøde, virker det som om, at jeg skal gå på pension. I er meget interesserede i min pension. Det er ikke et tema lige nu," lød det fra ham ifølge Ritzau, hvor han fortsatte:

"Når dagen kommer, skal jeg nok sige det. Lad være med at spørge mere til pension, for jeg er her for at spille tennis."

Rafael Nadal har valgt ikke at tage del i turneringer i ATP-regi forud for årets første grand slam-turnering, Australian Open, der tager sin start d. 16. januar.

I stedet har han valgt at være en del af Union Cup, der er en nationsturnering, hvor lande spiller mod hinanden med hold, der består af både mænd og kvinder.

Nadal fik ikke den bedst tænkelige start på sin deltagelse ved Union Cup, da han lagde ud med et nederlag på 1-2 i sæt til britiske Cameron Norrie.

Efter kampen gjorde han det klart, at han ved, at han både kan og er nødt til at gøre det bedre, end han gjorde mod Norrie. Især ønsker han at spille mere solidt og lave færre fejl.

Sidste år fik Nadal en rigtig god start på sin sæson, da han lagde ud med at vinde de første 21 kampe. Ikke nok med det, så var det også nok til at give ham en samlet sejr i Australian Open.