Serena Williams melder ud: 'Jeg ville være i fængsel'

Af: Nicolai Busekist

|

05/03/2022 19:26

Mest læste i dag

Serena Williams mener, at der er forskelsbehandling i tennisverdenen, og tror hun ville få en helt anden straf, end Alexander Zverev gjorde for en uges tid siden. 

Serena Williams hævder, at hun sandsynligvis ville være i fængsel, hvis hun havde gjort noget, der ligner det, Alexander Zverev gjorde ved Mexican Open i sidste måned. 

Her blev tyskeren smidt ud af turneringen og fik en stor bøde, for at gå amok på dommeren, efter at have tabt en kamp i turneringen. Verdens nummer tre smadrede sin ketsjer i dommerens stol flere gange inklusive et slag, der kun snævert missede dommeren.

Ifølge Express har Serena Williams siden kritiseret straffen i et interview. Her mener hun, at der forskelsbehandling, og mændene får en mildere straf for aggressive handlinger end kvinder gør:

"Men der er absolut en dobbeltmoral indenfor tennis. Jeg ville sandsynligvis være i fængsel, hvis jeg gjorde det, bogstaveligt talt. Når man ser ting ske på turen, tænker du hurtigt som kvinde: Vent, hvad hvis jeg havde gjort det," sagde Serena Williams.

Det ændrer dog ikke på, at Serena stadig har en stor passion for sporten, og hun fortsat vil vise den passion på banen. Det betyder også, at hun vil blive ved med at vise sin frustration i forbindelse med spillet, selvom det kan ende med at koste hende dyrt.