Simona Halep afviser datingrygter: Han er bare min træningspartner

Af: Nicolai Busekist

|

01/09/2023 05:46

Tennisstjerne Simona Halep har været nødt til at afvise rygterne om, at hun danner par med tidligere tennisspiller Joao Monteiro.

Mest læste i dag

Simona Halep har på Instagram afvist rygterne om et forhold mellem hende og Joao Monteiro, hvilket der har været bragt historier om i flere medier.

Den tidligere verdensetter har slået fast, at den 29-årige Monteiro blot er hendes træningspartner. Hun spiller fortsat ikke på WTA-touren, men holder sig i form, hvilket hun gør i samarbejde med Monteiro.

Halep er fortsat midlertidigt suspenderet, hvilket hun har været af International Tennis Integrity Agency (ITIA) siden oktober sidste år. Årsagen til dette er en mislykket narkotikatest samt uoverensstemmelser med hendes biologiske pas.

Den rumænske stjerne har afvist alle anklager mod hende, og afventer fortsat, at der bliver truffet en endelig afgørelse i hendes sag.

Den tidligere tennisspiller Monteiro er for nylig blevet kædet sammen med Halep i rumænsk presse, efter et billede fra en fest delt af Haleps ven, fangede deres opmærksomhed.

Det har resulteret i, at flere rumænske medier har rapporteret, at Halep og Monteiro er begyndt at danne par, men dette har førstnævnte nu klart afvist.

"Jeg bliver ved med at læse opdigtede artikler om mit forhold til Joao. Han er min træningspartner og ikke mere! Tak," skrev hun i en story på det sociale medie Instagram ifølge Tennis Infinity.

Nyheden er også nået til tennisverdenen, hvor den portugisiske journalist Jose Morgado har delt historie på det sociale medie X. Han hverken be- eller afkræfter dog, at der skulle være hold i historien om deres forhold.

"Lidt af en situation i Rumænien for tiden, hvor tidligere #1 Simona Halep har været nødt til at afklare på Instagram, at hun ikke dater den tidligere portugisiske spiller João Monteiro, som rapporteret. Han arbejder med hende som træningspartner, og blev set med sin BFF. Pressen blev kreative," skrev han.

I september sidste år blev Halep skilt fra sin eksmand Toni Luruc, som hun nåede at være gift med i mindre end et år. Dengang udtalte hun, at de i fællesskab var blevet enige om, at det ville være bedst at gå hver til sit.

Der er desuden fortsat stor tvivl om, hvornår Halep vil kunne vende retur til tennisscenen. Det vil nemlig ikke være muligt for hende at genoptage sin karriere, før der er blevet truffet en endelig beslutning i sagen mod ITIA.